Muut Selemix-ratkaisut

Monipuoliset, vesiohenteiset ratkaisut Selemix Aqualla

Selemix Aqua on valintasi, kun haluat päästä eroon liuotinpäästöistä. Kaikki Selemix Aqua -tuotteet voidaan ohentaa vedellä, laadusta tinkimättä. Vesiohenteisissa Selemix Aqua -tuotteissa tuntuvin ero liuotinohenteisiin maaleihin ovat alhaiset VOC-päästöt ja mieto tuoksu.

Selemix Aqua -linjan uusimmassa ratkaisussa yhdistetään vesiohenteisten tuotteiden ympäristöedut ja kertamaalien tehokkuus. Kun ominaisuuksiin vielä yhdistetään erinomainen kuivumisnopeus, on tuote varteenotettava vaihtoehto liuotinohenteisille pintamaaleille.

Valitsemalla Selemix Aqua -tuotteet, katat kaikki suojaus- ja pinnoitetarpeet kevytteollisuudessa. Maatalouskoneet, teollisuuslaitteet ja kalusteet – taivaskaan ei ole rajana. Kysy lisää omasta käyttötarpeestasi, ja me löydämme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Sävytettävä epoksipohjamaali

Selemix 7-413 -epoksi on huippulaadukas ratkaisu esimerkiksi suihkupuhdistetuille tai puhtaaksi hiotuille metallipinnoille. Se antaa parhaan mahdollisen tartunnan, korroosiosuojan ja estää myös hapettumista kevytmetallisissa kohteissa.

Selemix 7-413 pohjamaali on monipuolinen sävytettävä epoksi. Sitä voidaan käyttää märkää märälle menetelmällä tai hiottavana tuotteena. Märkää märälle -menetelmän päälle maalausaika on 2- 24 h.

Tuote on erinomaisen nopeasti kuivuva ja hiottavissa heti ruiskutuksen jälkeen.  Epoksi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi entisöinti- tai harrasteautojen pohjustamiseen.  Kevyen hionnan jälkeen maalari voi jatkaa normaalia työskentelyä eri täyteaineilla, esimerkiksi polyesterikitillä.

Tuote soveltuu korkeapaine- ja perinteisen menetelmän ruiskutukseen. Tuoteuutuutta käytettäessä erillisen happopohjamaalin ja hiomapohjamaalin tarve poistuu. Epoksi sävytetään halutun väriseksi, mikä parantaa pintamaalin peittävyyttä ja vähentää pintamaalin kulutusta.

Sävytettävä epoksipohjamaali soveltuu erinomaisesti harrasteautojen tuunaukseen

Pin It on Pinterest