Pääkirjoitus 1/2022

TÄSSÄ NUMEROSSA

2

;

Toimintavarmuus ja palvelutaso

;

3

;

Ajankohtaista

;

4

;

Cora Autoalan Palvelutuottajat ry:n yhteistyökumppaniksi

;

5

;

Coralle haetaan ISO 9001 laatusertifikaatti

;

6

;

PPG jälleenmyyjä Oulusta

;

7-
10

;

Mirka-tuotteiden käyttäjät Coran ja Mirkan kumppanuusmatkalle

;

11

;

Tiedätkö millaisen UV-kuivaimen tarvitset?

;

12

;

Tehokkuus ja energiansäästö käytettäessä PPG Envirobasea
ProcessManagerin laaturaportti

;

13

;

Maalauskammio – öljy- vai nestekaasulämmitys?

;

14

;

Uusi kirkaslakka Delfleet One tuoteperheeseen
PPG ColorReader -värimittari

;

15

;

SELEMIX Direct Pro – täyskiiltävä kertapintamaali
Seuraa meitä Somessa

;

16

;

JBL:n Bluetooth-kaiutin Sata maaliruiskun ostajalle

;

Toimintavarmuus ja palvelutaso

Meidän kaikkien tuntema toimintaympäristö muuttuu, ja maailmassa tapahtuu asioita, joihin emme voi vaikuttaa. Voimme sen sijaan kehittää omaa tekemistämme ja olla varautuneita muutokseen mahdollisimman hyvin. Ajoneuvoteollisuuden ja myös vauriokorjaamomateriaalien toimittajia tulevat raaka-aineiden saatavuusongelmat kiusaamaan todennäköisesti vielä pitkään.

Olemme lanseeranneet automatisoidun varastohallintajärjestelmän, viivakoodiluentaan perustuvan ProcessManager-järjestelmän, joka on jo laajasti käytössä sekä vauriokorjaamoissa että päällirakenteita valmistavassa teollisuudessa. Toimintojen automatisoinnilla olemme saavuttaneet merkittäviä etuja ja hyötyjä asiakasyrityksissä työaikasäästöjen muodossa sekä varastoihin sidotun pääoman pienenemisessä.

Tuotteiden varastomäärien ajantasainen ylläpito auttaa meitä hallitsemaan ja arvioimaan varastossa pidettäviä tuotemääriä ja ylläpitämään riittävää varmuusvarastoa. Tämä kehitys on tuonut uusia toimintatapoja myös oman logistiikkamme järjestämisessä, ja vuoden 2021 alusta on oma lähettämömme saavuttanut ja lähettänyt tuotteet viivakoodikeräilyn avustamana.

Seuraamme omaa palveluastetasoamme tarkasti ja käsittelemme tiedot ja tilanteen viikoittaisissa henkilöstöpalavereissa. Yhdessä tekemällä ja vaikuttamalla olemme saavuttaneet yli 98 prosentin toimitusvarmuuden lähetyksissämme. Ottaen huomioon laajan tuotevalikoimamme, sekä maailmalla vallitsevat tuotteiden saatavuushaasteet olemme ylpeitä saavuttamastamme palvelutasosta. Tällä tiellä tulemme jatkamaan ja tekemään vahvaa työtä luottamuksenne ylläpitämiseksi.

Olemme vakuuttuneita, että kykenemme huolehtimaan tavarantoimituksistanne myös vuonna 2022. Toimitamme tuotteet tarkasti, sovittuina aikoina ja kattavasti, mahdollistaen sen, että te voitte omissa yrityksissänne keskittyä tuottavaan työhön ja menestymään. Näin myös me yhteistyökumppaninanne menestymme kanssanne.


Antoisia lukuhetkiä

Tom Sandell
Cora Refinish Oy

Pin It on Pinterest