Vihrea sailiorekka

Coran teknikoiden koulutuspäivä

Petteri Jokinen ja Tomi Hyttinen tutustuivat sekä raskaskaluston- että teollisuusmaalauksen eri menetelmiin ja laitteisiin myyntipäällikkö Jani Salmisen opastuksella. Paikkana toimi Raskasmaalaus Juha Tuomola Ay Köyliössä.

Raskasmaalaus Juha Tuomola Ay on hyvämaineinen maalaamo ja teollisten tuotteiden pinnoituksia tekevä yritys, joka on toiminut vuodesta 1980 asti ensin hiekkapuhallusten parissa. Yritys on kasvanut vuodesta toiseen laajentaen toimintaansa ja osaamistaan maalauksessa.

Vuonna 2019 Tuomolan maalaukset ovat painottuneet säiliöautoihin, joten osaaminen tällä osa-alueella on huippuluokkaa. Raskasmaalaus Juha Tuomola Ay:n asiakaskunta on monipuolinen, sisältäen mm. säiliöliikenteen harjoittajia pääasiassa Turun ja Tampereen ympäristöstä sekä monia muita asiakkaita ympäri Suomen. Asiakkaat luottavat yrityksen tasokkaaseen työn jälkeen mm. hakekorien ja perävaunujen maalauksissa.

Petteri ja Tomi pääsivät Juhan tiloissa kokeilemaan, miltä hiekkapuhalletun soralavan maalaaminen korkeapaineruiskulla tuntuu. Maalausmenetelmänä toimi Selemixin epoksipohjamaali 7-401 sekä kiiltävä polyuretaanipintamaali 7-512. Teknikot maalasivat lavan alusta loppuun itse annettuja ohjeita kuunnellen ja ohjeiden mukaisesti suoritustaan parantaen. Koulutuksen yhteydessä teknikot tutustuivat mm. korkeapaineruiskun toimintaan sekä oikean suutin/viuhkakoon valintaan ja tämän merkitykseen lopputuloksessa.

Oli hyvä avartaa tietämystä myös raskaskaluston puoleen, nyt on taas enemmän tietoa ja taitoa tästäkin maailmasta.

Tiesithän tämän Selemix System -tuotteista

  • joustava yhdistelmä sideaineita ja sävyjä useisiin eri käyttötarkoituksiin 
  • sisältää mm. suoraan metallilla käytettävän, yhdistetyn DTM pohja- ja pintamaalin
  • saatavilla useina kiiltoasteina
  • kattava suoja korroosiota vastaan, jopa korroosioluokkaan 5 asti
  • markkinoiden laajin sävyvalikoima
  • kustannustehokas, suorituskykyinen ja laadukas
  • saatavilla nopeasti myös pieniä määriä, alkaen 1-5 litraa
  • sertifioitu ISO12944-standardin mukaisesti
  • sisältää erityisen UHS-sideaineen, joka täyttää EU:n VOC-lainsäädännön ja on sertifioitu ISO 9001:2008 ja ISO 14001 -standardien mukaisesti

Valitse Selemix System ja vähennät tarvittavan maalivaraston kokoa sekä pienennät siten varastoon sidottua pääomaa.

Selemix System -linjastolla kaikki on mahdollista

Vaatimuksistasi riippumatta, maalasit sitten hyllykköjä, polkupyöriä, huonekaluja, metallikehikkoja, autotallin ovia tai maatalouskoneita, Selemix System -tuotteiden avulla saavutat moitteettoman lopputuloksen. Tuotteet on testattu itsenäisen, valtuutetun laboratorion toimesta ISO-standardin 12944-6 mukaisesti. Selemix System -pinnoiteratkaisuissa kestävyys ja korroosiosuoja ovat muokattavissa suojaustarpeen mukaan.

Selemix System on huippulaatuinen sekoitusjärjestelmä, joka soveltuu täydellisesti pintojen viimeistelyyn ja suojaamiseen niin raskaskalusto- kuin pienemmänkin mittakaavan teollisuudessa. Sarja sisältää huippulaatuisia perusvärejä ja sideaineita. Kun nämä yhdistetään, on tuloksena laajan valikoiman maalijärjestelmä, joka on räätälöity vastaamaan asiakkaittesi odotuksia niin tehokkuuden, laadun kuin kustannustenkin suhteen.

SELEMIX Aqua -linjan uusimmassa ratkaisussa yhdistetään vesiohenteisten tuotteiden ympäristöedut ja kertamaalien tehokkuus.  Kun ominaisuuksiin vielä yhdistetään erinomainen kuivumisnopeus, Fast Curing System, on tuote varteenotettava vaihtoehto liuotinohenteisille pintamaaleille. 

Selemix Aqua -tuotteet tarjoavat edullisen, kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin kuljetuskaluston maalauksiin, sekä koneiden ja niiden lisälaitteiden maalauksiin. Selemix Aqua -tuotesarjaan kuuluvat myös erilaiset 1K- ja 2K-pohjamaalit sekä 1K- ja 2K-pintamaalit.

keltainen kuormuri
vihrea hopea teollisuus

Pin It on Pinterest