Värivuoresta yksi ensimmäisistä PPG LINQ-järjestelmän käyttäjistä

Niko Vuori on positiivisesti yllättynyt: uusien digitaalisten värityökalujen käyttö on todella helppoa ja tulokset ovat loistavia.

Maaliskuussa 2023 koko vauriokorjausala mullistui – PPG julkaisi tavan tunnistaa ja valita väri täysin digitaalisesti PPG DigiMatch -värikameran ja PPG VisualizID -ohjelmiston avulla. Laitteisto on osa PPG LINQ -kokonaisuutta.

Kesäkuussa kolme kuukautta julkistuksen jälkeen, PPG LINQ -järjestelmän on ottanut käyttöön jo yli 600 maailmanlaajuista käyttäjää. Räjähdysmäisen suosion takana on jotain aivan uutta digitalisoituvalle alalle. Kumppanimme Värivuori Oy:n mielestä on loistavaa olla yksi ensimmäisistä uusien värityökalujen käyttäjistä.

PPG LINQ teki Värivuoren henkilöstöön vaikutuksen heti: ensivaikutelma värikamerasta ja ohjelmistosta sekä niiden ominaisuuksista oli erittäin positiivinen. Käsissä oli ainutlaatuinen järjestelmä, jota ei ole vielä muilla maalinvalmistajilta tullut vastaan. Coran markkinointipäällikkö Sami Huopaisen järjestämä käyttöönottokoulutus sai hyvän vastaanoton selkeyden ja perusteellisuuden ansiosta. Laitteistoa oli heti helppoa käyttää.

”Ensimmäinen käyttökerta oli erittäin mielenkiintoinen, kun pääsi digitaalisesti vertailemaan kaavoja realistisesti eri valaistusolosuhteissa, eri kulmissa ja muissa olosuhteissa”, kommentoi Niko Vuori Värivuorelta.

PPG VisualizID -ohjelmistossa sävyä voidaan vertailla yli 70 000 sävykirjaston väriin. Koko henkilökunta oli erittäin innostunut ja yllättynyt laitteen mahdollisuuksista sävyvertailussa sekä sen tuomasta helpotuksesta värivalintaan. Muutamien töiden jälkeen, joihin väri on valittu PPG LINQ -järjestelmän avulla, lopullinen sävytäsmäävyys on ollut erinomainen sekä metalli- että solid-sävyissä. Värivuoren henkilöstö on voinut luottaa laitteistoon jo alusta asti.

”Uskon laitteen helpottavan kaikkien maalaamojen toimintaa ja tehostavan värinhaun prosesseja sekä nopeuttavan läpimenoa. Perinteisten värimallien ruiskutus vähenee varmasti, jolloin aikaa säästyy paljon”, Niko Vuori toteaa.

Järjestelmästä on varmasti paljon hyötyä Värivuorelle tulevaisuudessa, kun värin haku ja oikean variaation valitseminen helpottuu laitteen ansiosta, ja mahdolliset uusintamaalaukset vähenevät merkittävästi. Koko henkilöstö sitoutuu PPG LINQ -järjestelmän käyttöön, ja näin säästyy merkittävä määrä materiaaleja ja aikaa.

Kun haluat olla alan edelläkävijä, ota meihin yhteyttä heti tänään.

Sami Huopainen • 040 900 6542 • sami.huopainen@corarefinish.fi

Pin It on Pinterest