Autoklinikka

NEXA Autocolor ja ProcessManager käyttöön

NEXA Autocolor -tuotteiden käyttöönotto on toteutettu Autoklinikka-ketjun toimipisteissä kevään ja kesän 2019 aikana, ja varastotäydennykset hoituvat sujuvasti PPG:n ProcessManager-varastonhallintajärjestelmällä.

ProcessManager eli ProMa on vauriokorjauksen toiminnan-ohjausjärjestelmä, jonka varastonhallintatoiminto perustuu tuotteiden viivakoodien luentaan. Toimipistekohtaisesti asetettujen varastomäärien perusteella täydennystoimitukset lähtevät sovittuina päivinä kulutettujen materiaalimäärien perusteella. Tuotteiden tilaamiseen ei kulu tuottamatonta työaikaa, ja varastossa on aina oikeita tuotteita oikea määrä.

Vauriokorjaamoketju Autoklinikka vahvistaa valtakunnallista palveluverkostoaan länsirannikolla ja pääkaupunkiseudulla. Uudet toimipisteet sijaitsevat Kirkkonummella, Porissa, Lempäälän Ideaparkissa, Vaasassa, Espoon Friisinmäessä ja Espoonlahdessa sekä Järvenpäässä.

– Verkostomme kasvattaminen palvelee niin autoilijoita kuin vakuutusyhtiö- ja yritysasiakkaitamme. Haluamme Autoklinikalla rakentaa aidosti valtakunnallisen verkoston, jossa asiakas saa tutkitusti alan parasta palvelua , kertoo Autoklinikan toimitusjohtaja Patrik Puskala.

ProcessManager- ja MoonWalk-ratkaisut ovat askel uuteen aikaan.

Pin It on Pinterest