Autoklinikka-yhtiöille uusi toimipiste Vaasaan

Autoklinikka-yhtiöt on avannut Vaasassa uuden nykyaikaisen kolarikorjaamon, jossa jokaiselle toiminnolle ja työkalulle on varattu sen tarvitsema tila. Maalaamon varustelussa on panostettu sekä uudenaikaisiin tehokkuutta parantaviin ratkaisuihin, että hyviksi koettuihin ergonomisiin laitteisiin. 

Esikäsittelytila ja maalauskammio on varustettu lattiarakenteeseen upotetuilla Herkules-nostimilla ja esikäsittelytilan katossa on IRT-kiskokuivain.

Esikäsittelytilassa varusteiden sijoittelu sekä letkujen ja kelojen säilytys on hyvin järjestetty. Takaseinän ohjaimet eri työvaiheisiin ovat lähellä käyttäjää.

Jokaisella esikäsittelypaikalla voi vuorollaan maalata, vaikka viereisillä paikoilla esikäsittelytyö samanaikaisesti jatkuu keskeytyksettä. 

IRT-kiskokuivain on käytettävissä vuorollaan kaikilla alueilla, joka myös osaltaan parantaa laitteen käyttöastetta.

Ruiskunpesuhuoneessa laitteiden valinnassa on panostettu tehokkuuteen ja nopeuteen. 

Pohjaväriruiskujen ja työvälineiden pesuun on erillinen pesulaite, jolloin pintaväriruiskujen pesupiste säilyy puhtaampana. Pesutinneriä ja ympäristöä säästävä Drester Dynamic Triple – järjestelmän avulla huolehditaan siirtopumppujen pesutinnerin kierrätyksestä helposti ja siististi.

PPG:n ProcessManagerilla hoidetaan tarvittavat täydennystoimitukset yhdessä sovittuina päivinä. 

Varastoitavilla tuotteilla on korjaamossa omat määrätyt paikkansa, joka selkeyttää toimintaa ja parantaa siisteyttä. Hyllyreunan viivakoodit pitävät osaltaan tätä järjestystä yllä. 

Kun PPG:n MoonWalk sekoittaa tarvittavat pintasävyt, voidaan sillä aikaa keskittyä tuottavan työn tekemiseen. 

Tässä maalaamossa tehokkuus ja turvallisuus paiskaavat kättä sulassa sovussa. 

Pin It on Pinterest