SELEMIX Direct Pro – täyskiiltävä kertapintamaali

Selemix Direct Pro on uusi kaksikomponenttisten akryylipintamaalien sarja, joka mahdollistaa suoran levityksen monenlaisille alustoille ilman pohjamaalin tarvetta. Kestävien ja suojaavien ominaisuuksiensa ansiosta Direct Pro soveltuu minkä tahansa teollisuuden pintojen kuten, kaivos-, maatalous- tai rakennuskoneiden viimeistelyyn ja suojaamiseen. Nyt on ensimmäisenä tuotu markkinoille täyskiiltävä sideaine ja myöhemmin lanseerataan myös muut kiiltoasteet täysmatasta korkeakiiltoiseen.

Coran teknikko Jukka Rinne on ollut mukana useammassa koemaalauksessa ja käyttöönottokoulutuksessa. Maalareilta saatu palaute on ollut erinomaista, ja keskusteluiden perusteilla tämä odotettu uutuus tulee olemaan varmasti mukana suuressa osassa uusia maalausprojekteja.

Erityisen vaikuttavaa on, että 7-15X Direct Pro on läpikuiva +50celciusasteen lämpötilassa alle 45 minuuttissa, tämä vähentää energiankulutustasi huomattavasti. Lisäksi korkeampi kiintoainepitoisuus parantaa peittokykyä ja ympäristövaikutuksia kun VOC-päästöt ovat pienemmät.

Pin It on Pinterest