SELEMIX brändi uudistuu

SELEMIX®, PPG:n johtava kevyenteollisuuden pinnoitteiden (LIC) tuotemerkki, on esitellyt upean uusitun tuotemerkkinsä. Lisäksi Selemixille on avattu samalla upouudet verkkosivut.

Syitä uudistukseen

Sara Fanciano, CEMTA: n liiketoimintajohtaja ja entinen CT / LIC: n liiketoiminnan kehityspäällikkö PPG EMEA:ssa selitti uuden brändin syitä seuraavasti: ”PPG:llä missiomme on olla suosittu kumppani kevyessä teollisuudessa tarjoamalla kannattavia ratkaisuja käyttäjille ja kilpailukykyisimmät tuotteet. Nykyään brändin arvo ja asiakaskokemus ovat keskeisiä päätöksentekokriteerejä. ”

Uusi tapa toimia

”Tunnistimme, että suurin vahvuutemme on aina ollut tekninen konsultointityötapamme, mutta tämä ei näkynyt viestinnässämme”, kertoi Alberto Gonzalez, tuotemerkkipäällikkö PPG Refinish tuoteryhmässä. Uuden ”Your Partner in Performance” -sloganin ja toimintatavan käyttöönotto korostaa brändin sitoutumista palvelemaan asiakkaidensa muuttuvia tarpeita.

Asiakaslähtöisyys

Tutkimuksen tulos johti useisiin lisäparannuksiin tuoteviestinnän suhteen. Tilausprosessin kannalta välttämättömät pitkät tuotekoodit on siirretty astian takaosaan. Näin etikettiin jää vain lyhyet tuotekoodit, mikä helpottaa tuotteiden tunnistamista ja muistamista. Teknisiä ohjeita on selkeytetty, jotta käyttäjät löytävät helposti tarvitsemansa tiedon. Kaikki käyttöohjeet ovat myös jatkossa saatavilla PPG ProductApp -mobiilisovelluksen kautta.

Pin It on Pinterest