ProcessManagerin avulla vauriotarkastukset kalenteriin

Ohjelmisto on käyttäjiään varten

ProcessManager on vauriokorjaamon toiminnanohjausjärjestelmä. Sitä kehitetään jatkuvasti käyttäjien toiveiden mukaisesti ja kehitysideoita viedään aktiivisesti eteenpäin. Kun ideat lähtevät käyttäjiltä, voidaan olla varmoja, että ne tulevat tarpeeseen. Aktiiviset ProcessManager-käyttäjät Pohjoismaista ja Saksasta kokoontuvat useamman kerran vuodessa keskustelemaan tarvittavasta kehityksestä ja uusista toiminnoista PPG:n ja ohjelmistokehittäjien kanssa. Tämä kentältä tuleva palaute on todella arvokasta ja takaa sen, että ohjelma on suunniteltu työntekoa varten. Yhteisen kehitystyön ansiosta ProcessManagerin tuotannonohjausjärjestelmään on rakennettu useita lisäominaisuuksia, jotka käyttäjät saavat käyttöönsä ilman erillistä veloitusta.

Vauriotarkastukset kalenteriin

Yksi tällainen ProcessManagerin veloitukseton lisäominaisuus on suosittu online-varauskalenteri, joka tekee vauriotarkastuksen ajanvaraamisesta asiakkaille helppoa. Kalenterinäkymä voidaan julkaista internetissä yrityksen omilla logoilla ja väreillä brändättynä.

Varauskalenterin etu on helppous: linkki voi olla upotettuna esimerkiksi yrityksen omille sivuille tai vakuutusyhtiön sivuille, jolloin autonomistajan on helppo löytää se ja varata vapaa vauriotarkastusaika. Tieto tarkastukseen saapuvasta autosta tallentuu saman tien ProcessManageriin, ja jatkossa Cabaksesta tulevat tiedot siirtyvät suoraan tälle työkortille. Varausta tehdessä auton omistaja voi lisätä mukaan jo ottamiaan valokuvia vahingosta, jolloin tarkastuksen teko on nopeampaa. Lisäksi ihmiset arvostavat helppoutta ja järjestelmiä, joita voidaan käyttää suoraan puhelimella.

Haluatko tietää lisää?

Kun haluat kuulla lisää ProcessManagerista ja sen ominaisuuksista, voit olla yhteydessä ProcessManager-asiantuntija Sami Huopaiseen sähköpostilla sami.huopainen@corarefinish.fi tai soittamalla numeroon 040 900 6542.

Pin It on Pinterest