Warehouse

ProcessManager on varastonhallinnan ykkönen

Säästä aikaa ja rahaa hallitsemalla varastosi

Perjantaipäivä, kello lyö jo viisi, viikonloppu kolkuttaa ovella, kerkeän vielä maalata tämän. Voihan ähäkutti, maali loppui kesken eikä uutta purkkia ole hyllyssä.

Coralla on tähän ratkaisu. ProcessManager-varastonhalllintajärjestelmä. PPG:n kehittämä ProcessManager-varastonhallintajärjestelmä tuo monia hyötyjä ja etuja maalaamo – ja peltikorjaamotoimintaan.

Monelle maalarille on varmasti uransa aikana käynyt joskus niin, että maali on loppunut kesken, sitten on metsästetty uutta maalipurkkia hiki hatussa. Tilanne ei ole koskaan mieluisa.

Ideana järjestelmässä on ajan ja rahan säästö, sen avulla pystytään pudottamaan varaston arvoa pienemmäksi ja tuotteiden kiertoa nopeammaksi. Säästetty pääoma saadaan sijoitettua muihin tuottaviin yrityksen toimintoihin.

”Varastomme arvo tippui järjestelmän myötä 25 prosenttia”, kommentoi tyytyväinen asiakkaamme.

Järjestelmään saadaan syötettyä kaikki tuotteet, joita maalaamossa ja peltikorjaamossa tarvitaan, teippirullasta uunin suodattimiin. Kun tarvitaan tieto varaston arvosta esimerkiksi inventaarissa, Cora toimittaa tuotelistan nopeasti asiakkaalle ProcessManageria hyödyntäen.

Maksa vain siitä minkä kulutat

Tämä tarkoittaa sitä, että varastoon voidaan laittaa niin monta maalipurkkia tai teippilaatikkoa kuin asiakas haluaa. Kun maalari ottaa avaamattoman tuotteen varastosta, hän skannaa viivakoodin , ja seuraavassa toimituksessa tulee uusi tuote laitettavaksi avaamattomien hyllyyn, helppoa ja yksinkertaista. Sovimme maalaamon kanssa toimituspäivän, kerran tai kaksi viikossa, ja toimitamme kaikki viikon aikana kulutetut tuotteet sovittuna päivänä. Toimitus otetaan sisään tietokoneella muutamalla hiiren klikkauksella.

Paperilappuihin kirjoittelu, ison varaston ylläpito varmuuden vuoksi, viikonlopun kuulumisten vaihtamiset puhelimessa kuluttavat kaikki työaikaa ja sitovat rahaa varastoon. ProcessManagerin avulla maalari pystyy keskittymään olennaiseen eli tuottavaan työhön, ja yrittäjä säästää rahaa nopealla varaston kierrolla. Järjestelmää oikein käyttäen tuotteet eivät lopu koskaan kesken, ja maalareiden työilmapiiri paranee, kun on yksi asia vähemmän, mistä huolehtia.

Ota yhteyttä, niin hoidamme varastonhallintasi kuntoon

asiakaspalvelu@corarefinish.fi • 010 8210 100

Pin It on Pinterest