Päivitä maalauskammion lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteet

Tiesitkö, että vanhojen maalaamolaitteiden päivitys on usein toteutuskelpoinen vaihtoehto, mikäli olemassa olevia kammiorakenteita ei haluta purkaa?

Nykyaikainen USI Italian puhallin- ja suorakaasulämmitystekniikka ja sen älykkäät ohjaustoiminnot mahdollistavat uuden tekniikan asentamisen myös haastavimpiin vanhempiin kohteisiin. Vaikka vanhemmissa laiteratkaisuissa on usein rajoittavia tekijöitä, kuten esimerkiksi olemassa oleva kanavakoko ja suodatuspinta-alat, automaattisen painesäädön ja taajuusmuuttajaohjauksen avulla ja uudella tekniikalla saavutetaan usein merkittävä parannus laitteen toimintakykyyn sekä energiansäästöhyötyjä. Prosessiajat lyhenevät suorakaasulämmityksen ansiosta parantaen läpimenoa, ja energiankulutus pienenee.

Oheiset kuvat ovat kohteesta, missä on uusittu raskaskalustomaalauskammion ilmanvaihtotekniikka ja maalauskammion kattosuodatusrakenne. Samalla uusittiin kattovalaisimet osana USI:n kattosuodatusrakennetta.

Maalauskammion vanha kattosuodatusrakenne purettiin ja korvattiin uudella, jossa suurempi suodatinpinta-ala ja tilavuus.
Valmis kattosuodatusrakenne integroidulla valaistuksella.

Kohteessa on kaksi maalauskammiota, joita molempia ohjaa nyt uudet USI Italia DGTouch -ohjainpaneelit.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme Jasse Karumaan sähköpostilla jasse.karuma@corarefinish.fi tai soittamalla numeroon 050 464 6755, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinun laitteellesi parhaiten soveltuvan päivitysratkaisun.

Pin It on Pinterest