Nimitysuutinen

Myyntipäällikkö Jani Salminen on nimitetty 1.2.2021 alkaen Cora Refinish Oy:n myyntijohtajaksi.

Työskentelyn Corassa Jani aloitti jo vuonna 2006. Jani on kehittynyt työssään erinomaisesti ja hänen vastuualueensa ovat kasvaneet vuosien saatossa.

Nyt uuden nimityksen myötä Jani saa vastuulleen myynnin päivittäisen johtamisen. Jani työskentelee myös johtoryhmän jäsenenä ja on mukana määrittelemässä yrityksen myynnilliset ja strategiset tavoitteet. Onnea Janille nimityksestä!

Myyntitiimi vahvistuu

Jasse Karuma on aloittanut tammikuussa Cora Refinish Oy:ssa laitemyynnissä ja teknisenä tukena Jassen vastuulla ovat maalaamolaitteet, kuten kammiot, kuivaimet, ajoneuvonostimet ja pesurit.

Jasse on koulutukseltaan henkilöautonasentaja Stadin Ammattiopistosta ja opiskelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa ajoneuvotekniikan insinööriopintoja.

Jasse on työskennellyt vauriokorjaamolla työnjohtajana ja vauriotarkastajana. ”Näin tämän parin vuoden aikana aitiopaikalta premium-luokan henkilöautojen vauriokorjauksen ja maalauksen prosessit sekä sitä kautta tietoa karttui vauriokorjausalalta”, kertoo Jasse. Autoala on aina kiinnostanut Jassea: ”Olen työskennellyt aina kouluaikana kesäisin autoalan parissa ja pienestä pitäen puuhastellut omia projekteja mopoista moottoripyöriin ja autoihin”. Vapaa-aikana Jasse harrastaa talvisin jääkiekkoa, hiihtoa ja lumilautailua ja kesäharrastuksiin kuuluvat jalkapallo, golf ja moottoripyöräily.

Jassen tavoitat: jasse.karuma@corarefinish.fi tai puh. 050 4646755.

Pin It on Pinterest