Myyntitiimimme kasvaa vauhdikkaasti

Kalle Raanojasta Coran avainasiakaspäällikkö

Avainasiakaspäällikönä Kallen työnkuva sisältää uusasiakashankintaa, asiakkuudenhallintaa sekä asiakkaan liiketoiminnan kehittämistä yhdessä asiakkaan ja kollegoiden kanssa.

Kalle on työskennellyt myynnissä erilaisten teknikon ja myyntipäällikön rooleissa viimeiset 20 vuotta.  Tehtäviin on kuulunut koulutukset, reklamaatiot, uusasiakashankinta, asiakkuudenhallinta, asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen, myynninseuranta sekä ostoraporttien läpikäyminen asiakkaan kanssa.

Kallella on automaalarimestarin erikoisammattitutkinto (EAT) sekä lähiesimiestyön ammattitutkinto. Hän on toiminut yrittäjänä päätoimenaan henkilöautojen ja raskaankaluston maalaustyöt. Maalaukseen hän on kouluttautunut oppisopimuskoulutuksella. Kokemusta maalausalalta on kertynyt noin 30 vuotta.

Cora on Kallelle jo entuudestaan kentältä tuttu, ja henkilöstön kanssa juttua on riittänyt.  Kalle on todennut, että Cora on vahva toimija alalla. Hän odottaakin jo riemulla uusien kollegoiden kanssa yhdessä tekemistä. Myös PPG päämiehenä on tehnyt vaikutuksen.

Kalle Raanoja on seurannut PPG:n ja Coran toimintaa jo pitkään.

”Minulla on aina ollut suurena intohimoma kehittää asiakkaan kannattavuutta ja koen, että PPG on ollut edelläkävijä digitaalisten työkalujen kanssa. PPG:n uusimmat värinvalintatyökalut todistavat tämän”, Kalle toteaa.

Vapaa-aikaa hän viettää mökkeillen perheensä kanssa ja lisäksi harrastaa kuntosalia, maastopyöräilyä, koirien kanssa ulkoilua sekä laskettelua.

Alex Kuvajasta uusi tekninen myyntiedustaja

Myyntitiimimme on saanut uuden teknisen myyntiedustajan, Alex Kuvajan. Alexin vastuulla ovat automaalit ja tuotteet sekä niiden tekninen tuki.

Alex on työskennellyt automaalarina noin kuusi vuotta. Hän on koulutustaustaltaan automaalari ja automaalarimestari (EAT). Myynti on Alexille alalla uutta ja erittäin tervetullutta sen sosiaalisen luonteen vuoksi.  Lisäksi PPG:n premium-tuotteet ovat hänelle jo entuudestaan tuttuja.

”Ensivaikutelma Corasta on aivan huippu: työyhteisö on avoin ja todella kannustava. Odotan innolla tutustumista kumppaneihimme”, toteaa Alex.

Hän odottaa innolla uuden oppimista ja kehittymistä alan ammattilaisena. Vapaa-ajan täyttää koirien kanssa puuhailu sekä autojen maalaus ja ehostus myös harrastuksena.

Alex on loistava lisäys tekniseen tiimiin vankan automaalaripohjan vuoksi.

Pin It on Pinterest