Kestävää ja taloudellista – PPG Green Concept

Työskentele tuottavasti ja energiatehokkaasti. Toteuta prosessit turvallisesti. Noudata valmistajan suosituksia. Pysy teknologisesti ajan tasalla. Optimoi asiakaspalvelu. Lisää työntekijöidesi tyytyväisyyttä. Tee järkeviä investointeja. Pidä aina kokonaiskuva mielessäsi.

LINQ-konsepti on kokonainen digitaalinen ympäristö.

LINQ-konseptin ydinjärjestelmät

Edellä luetelllut aiheet ovat joitain niistä vaatimuksista, joita automaalaamoiden ja vauriokorjaamoiden vetäjät kokevat työssään säännöllisesti. Vastuullinen ja tiedostava toiminta on tullut pysyväksi osaksi nykypäivän liiketoimintaa. Samanaikaisesti energiatehokkaasti ja kustannustehokkaasti toimiminen, ilmastoa ja ympäristöä aktiivisesti suojellen, saattaa vaikuttaa mahdottomalta.

PPG:n tarjoamassa LINQ-konseptissa on useita työkaluja, joiden avulla saat hyödyt sekä liiketoiminnallesi että ympäristölle. LINQ-konsepti koostuu useista eri ratkaisuista, joista voidaan valita kokonaisuuden sijaan myös yksittäiset osiot tukemaan vauriokorjaamon liiketoimintaa.

LINQ-konseptin ydinjärjestelmät

Automaattinen PPG MoonWalk -sekoituskone auttaa laskemaan värimassan kulutusta tutkitusti jopa 9 %. Tätä markkinoiden suosituinta järjestelmää on toimitettu Pohjoismaihin lähes 200. Myös Suomen markkinoilla laitteelle on kova kysyntä, ja heti alkuvuonna 2024 on sovittu jo kolmen uuden laitteen asennuksesta. MoonWalk tukee LINQ-konseptin ajatusta täydellisesti. Säästynyt maali tarkoittaa suoraan lisää tulosta yritykselle, mutta myös pienentää samassa suhteessa ympäristölle haitallisia päästöjä.

PPG VisualizID – ei enää värimalleja ja niiden ruiskuttamista! Työskenneltäessä digitaalisten värimallien kanssa säästyy maalia, kun värimalleja ei tarvitse ruiskuttaa. Lisäksi tarkemman variaatiovalinnan ansiosta korjausalueet voidaan pitää entistä pienempinä. Tutkitusti materiaalin säästö työkalulla on 4 %. Huhtikuussa 2023 saataville tullut sävynvalintajärjestelmä saavutti heti suuren suosion. Suomessa laitteita on toimitettu jo noin 50 laitetta ja Euroopassa yli 1 000.

PPG ProcessManager-varastonhallintajärjestelmän avulla tavaravaraston arvo pienenee käyttäjien kokemuksen mukaan yli 20 %. Tämä tarkoittaa pienempiä kuljetuksia, ja kun lisäksi ylimääräiset lisätilaukset jäävät pois ohjelmiston ansiosta, pienenevät kuljetusten CO2-päästöt jopa 10 %. Pienentääkseen päästöjä ja varastoon sitoutuneen käyttöpääoman määrää useat yritykset ovat valinneet järjestelmäkseen ProcessManagerin. Aktiivisia lisenssejä on Pohjoismaissa yli 500.

LINQ-järjestelmä tuo jo nyt merkittävät säästöt niin rahallisesti kuin ympäristön osalta. Edellä kuvatut käyttäjämäärät vahvistavat myös kuvaa siitä, kuinka vahva trendi vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys on liiketoiminnassa kannattavuuden rinnalla.

Haluatko kuulla lisää vauriokorjauksen trendeistä tai LINQ-konseptin tuomista hyödyistä liiketoiminnallesi? Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Pin It on Pinterest