Finixa ja Colad yhdistävät voimansa

Coran asiakkaille pitkältä ajalta tuttu nonpaint-tuotemerkki Finixa ja vauriokorjaamoalalla tunnettu Colad ovat yhdistäneet voimansa yhteisen emoyhtiönsä EMM Groupin kautta. Vauriokorjaamoalan ammattilaisille on tärkeää pysyä kehityksen kärjessä, ja juuri sitä Finixan ja Coladin tuore kumppanuus lupaa. Nämä kaksi vahvaa brändiä ovat nyt liittäneet yhteen osaamisensa, mikä tuo Coran valikoimaan entistä monipuolisemman ja laadukkaamman valikoiman kolarikorjaustuotteita. Tämä uusi ja lupaava yhteistyö tuo merkittäviä etuja alan ammattilaisille.

Mikä tekee yhteistyöstä merkittävän?

Finixa ja Colad ovat tunnettuja laadukkaista tuotteistaan, jotka on suunniteltu helpottamaan vauriokorjaamoiden työskentelyä ja parantamaan lopputuloksia. Yhdistämällä resurssinsa ja asiantuntemuksensa nämä brändit pystyvät tarjoamaan entistä kattavamman tuotevalikoiman, joka vastaa vauriokorjaamoiden tarpeisiin. Asiakkaat voivat odottaa myös nopeampaa tuotekehitystä ja uusia innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuudessa.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaille?

Asiakkaat hyötyvät laajemmasta tuotevalikoimasta, mikä parantaa mahdollisuuksia löytää oikeat työkalut ja tarvikkeet kunkin projektin tarpeisiin. Uuden yhteisen yrityksen kautta myös logistiikka- ja jakeluratkaisut paranevat molempien tuotebrändien päävarastojen siirtyessä saman katon alle. Tämä tarkoittaa nopeampia toimituksia ja parempaa saatavuutta, mikä on erityisen tärkeää, kun työkalut ja tarvikkeet tarvitaan nopeasti.

Katse tulevaisuuteen

Finixan ja Coladin kumppanuus on vasta alkua. Yhdistynyt yritys on sitoutunut investoimaan voimakkaasti tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun. Asiakkaat voivat odottaa jatkuvaa parannusta sekä tuotteiden että palvelun laadussa.Tulevaisuudessa uusi yritys panostaa myös kestävään kehitykseen ja ekotehokkuuteen. Tämä tarkoittaa ympäristöystävällisempiä materiaaleja ja prosesseja, jotka vastaavat asiakkaiden ja ympäristön vaatimuksia.

Yhteenveto

Finixan ja Coladin kumppanuus tuo mukanaan monia etuja, kuten laajemman tuotevalikoiman, nopeammat toimitukset ja jatkuvaa innovaatiota. Tämä yhteistyö vahvistaa molempien brändien asemaa markkinoilla ja tarjoaa asiakkaille entistä enemmän arvoa.

Seuraa asiakaslehteämme tulevissa numeroissa, joissa esittelemme uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotka tästä kumppanuudesta syntyvät.

Pin It on Pinterest