Dust Control Systems – vuosikymmen Selemixillä

Esimerkki Selemix -tuotteilla maalatusta kohteesta

Dust Control Systems Oy on ilmansuojelun ja päästöjen hallinnan ammattilainen. Dust Control Systems suunnittelee ja valmistaa erilaisia teollisuuspuhaltimia, savukaasupuhdistimia ja kiertoilmapuhaltimia. Tuotannon laadun takaa Eurofins-laatusertifikaatit. Dust Controlin laatujärjestelmä on sertifioitu ISO 9001:2015:n mukaisesti.

Oman tuotantonsa lisäksi Dust Control Systems tekee myös alihankintamaalauksia Kouvolan seudun ulkopuolisille yrityksille. Heidän pintakäsittelyosastonsa sijaitsee Loviisan Tesjoella. – Märkämaalauksessa yhteistyökumppaniksi on valittu Cora Refinish Oy, jonka kanssa yhteistyö on jatkunut jo lähes kymmenen vuotta, toteaa pintakäsittelijä Ismo Lappalainen.

Maalauksessa on käytetty monipuolisesti PPG Selemix -tuoteperheen tuotteita muun muassa polyuretaanikertapintamaalia Selemix DTM (Direct to metal). Pohjamaaleista on käytössä ollut Selemixin sävytettävä epoksi, joka voidaan sävyttää esimerkiksi saman väriseksi pintamaalin kanssa. Tällöin pintamaalia tarvitaan vähemmän, ja mahdolliset pienet naarmut eivät erotu. Toisena vaihtoehtona on pohjamaaliksi käytetty Selemix HB antikorroosioepoksiprimeria.

Materiaalivalintoihin on suuresti vaikuttanut tuotteiden ja palvelun laatu, nopeus, taloudellisuus, toimitusvarmuus ja tekninen tuki sekä Selemix-tuotteiden monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Pin It on Pinterest