Delfleet One – raskaskaluston maalit

Delfleet One® High Performance -pintamaaleilla saavutat vähemmän VOC-päästöjä, pienemmän materiaalin kulutuksen, lyhyemmän kuivausajan ja energiansäästön. Käyttökohteina ovat korjausmaalaukset kuin valmistava teollisuus. Pintamaalit on helppo ruiskuttaa, ja ne omaavat erinomaisen peittokyvyn ja kiillon. Ne täyttävät raskaskalustomaalauksen korkeimmatkin standardit ja laatuvaatimukset. Laaja kovete- ja ohennevalikoima mahdollistaa käytön pieniin tai suuriin maalaustöihin eri lämpötiloissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme, niin kerromme lisää.

Pintamaalivalikoima

DELFLEET ONE® MS Performance -pintamaali on 2K-polyuretaani pohjainen, ja tuote tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon, kun halutaan käyttää MS-maalausjärjestelmää. Hyvä peittokyky ja kiilto takaavat erinomaisen lopputuloksen.

DELFLEET ONE® High Performance High Build Binder on vaihtoehto, kun tarvitaan korkeampaa kalvonpaksuutta esimerkiksi runkorakenteissa, Tuotteessa käytetään uusinta maaliteknologiaa ja raaka-aineita, jotka soveltuvat raskaskaluston maalituotteisiin.

DELFLEET ONE® Matt Topcoatia voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoittaa muihin Delfleet One -sideaineisiin, jolloin erilaisten puolikiiltävien ja puolihimmeiden sävyjen valmistaminen on helppoa, riippumatta maalataanko pieniä vai suuria alueita.

DELFLEET ONE® RAL9006 Aluminium on valmis sävy, 2K-Polyuretaani pohjainen hopeansävyinen pintamaali, joka sopii esimerkiksi ajoneuvojen vanteisiin. Helppo kahden märän ruiskutuskerroksen menetelmä. Se voidaan tarvittaessa sävyttää kymmenenprosenttisilla Delfleet One -sekoitusväreillä.

DELFLEET ONE® -tuoteperheeseen on tullut uutuutena ColorReader -värimittari, joka asetetaan maalattavalle pinnalle ja skannataan. Vaihtoehtona on värien tunnistaminen ilman älylaitetta, laitteen tarkka OLED-näyttö antaa heti lähimmät kolme ensimmäistä värinumeroa Delfleet One -värimallikirjastosta. Toinen vaihtoehto tunnistamiseen on helppokäyttöinen mobiilisovellus, joka on saatavana sekä iOS- että Android -tableteille ja älypuhelimille.

Pin It on Pinterest