Aika päivittää vanha kaavaohjelma uuteen


Aika päivittää vanha kaavaohjelma uuteen

PPG on päivittänyt kaavanhakuohjelmansa uuteen PaintManager XI -versioon. Vanha versio poistuu vähitellen käytöstä, ja suosittelemme siirtymään uuden ohjelman käyttäjäksi mahdollisimman pian.

PaintManager XI tuo käyttöösi uudistetun käyttöliittymän, joka helpottaa ohjelman päivittäistä käyttöä.

Kaavanhakua on helpotettu, ja ominaisuudet, kuten internetpäivitys, raportointi ja uuden MoonWalk™ -väriensekoituskoneen käyttömahdollisuus, löytyvät nyt samasta ohjelmistosta ilman erillistä asennusta.

Ohjelmaan on tuotu arkea helpottavia ominaisuuksia. Maalia sekoitettaessa voidaan ohennus valita suoraan kaavaan, jolloin ohenne lisätään punnituksen yhteydessä. Tämän johdosta esimerkiksi MoonWalk pystyy sekoittamaan suoraan ruiskuvalmiita seoksia. 

Työskentelyä nopeuttaa myös langaton RapidMatchGO -värimittarin käyttömahdollisuus uuden ohjelmiston kanssa. Kaikki vanhaan versioon tallennetut tiedot voidaan helposti siirtää uuteen PaintManager XI:hin. Uusi ohjelma vaatii toimiakseen Windows 10 Pro -version sekä internet-yhteyden käyttöönoton aikana. Lisätietoja ohjelman päivittämisestä saat Corasta tai omalta PPG-jälleenmyyjältäsi.

Pin It on Pinterest