200 MoonWalk®-konetta on asennettu Pohjoismaihin

Kun vallankumouksellinen MoonWalk-maalinsekoitusjärjestelmämme juhlii viidettä vuosipäiväänsä, olemme saavuttaneet tärkeän virstanpylvään. PPG on toimittanut Pohjoismaihin nyt jo 200 sekoituskonetta, jotka automatisoivat värien sekoittamisen kumppaneidemme värien sekoittamisen.

MoonWalk sopii jokaiseen maalaamoon

Haluamme kiittää kaikkia kumppaneitamme, jotka ovat valinneet ottaa käyttöönsä markkinoiden suosituimman automaattisen sekoitusjärjestelmän.

MoonWalk vapauttaa paljon arvokasta aikaa vauriokorjaamossa, ja se myös auttaa säästämään jopa 9 % maalia verrattuna kulutukseen manuaalisessa sekoituksessa. Tämä on tärkeä tekijä vastuullisen ja taloudellisesti kannattavan maalaamon toiminnassa.

Miksi kumppanimme valitsivat MoonWalkin?

Hämeen Autovaruste ja O.K. Auto Oy valitsivat kumppanuuden Coran kanssa alkuvuodesta 2024. Molemmat yritykset ovat tuoreita PPG:n digitaalisen ympäristön käyttäjiä: tiloissa työtä tehostavat automaattinen värinsekoituskone MoonWalk, LINQ-järjestelmä ja ProcessManager-varastonhallintajärjestelmä.

Toiminnan tehostaminen työkalujen avulla yhdistettynä säästöihin ja ympäristöetuihin olivat yritykselle merkittäviä valintakriteereitä.

Pin It on Pinterest