Värikartta vanteille ja koristelistoille

Pienten ja ahtaiden pintojen kohdalla on perinteisistä värikartoista vielä hyötyä. Uusilla värimittareilla voidaan jo luotettavasti mitata sävyjä kaarevilta pinnoilta, ja työskentelynopeus sekä varmuus sävyn valinnassa ovat erinomaisia. Asiakkailta saamansa palautteen perusteella on PPG kuitenkin toteuttanut pienen värikartaston, joka sisältää kaikkien suurimpien moottorivalmistajien vanteissa ja koristelistoissa käyttämät sävyt.

Täysikokoiset värimallit on ruiskutettu joustavalle synteettiselle paperille mikä helpottaa sävyn vertailua eri muotoisilta pinnoilta. Sävyt ovat viuhkoissa kromaattisessa järjestyksessä ja toistavat tarkasti vesiohenteisen Envirobasen High Performancen ruiskutusjälkeä.

Kaikkien sävyjen kaavat löytyvät PaintManager-kaavaohjelmasta värinumerolla joka on tulostettu värimalleihin. Vanneviuhkoista numero löytyy mallin takaa, ja listoille tarkoitetuissa viuhkoissa se on jokaisen värin vieressä mallin yläpuolella.

Kartastot ovat saatavilla ainoastaan vesiohenteiselle Envirobase High Performancelle. Myöhemmin mikäli kysyntää on, myös Deltron-tuotesarjalle lanseerataan oman kartasto.


Kartasto sisältää

  • 144 vannesävyä jaettuna kahteen erilliseen viuhkaan (viuhkat 1 ja 2)
  • 304 koristelista-sävyä. Samalle värimalliliuskalle on ruiskutettu pystysuunnassa kaksi sävyä (viuhkat 3 ja 4)
  • viisi esimerkkimallia kuvaamaan kiilto- ja karkeusasteita
  • säilytyslaatikko, johon kaikki neljä viuhkaa mahtuvat

Kartaston R8500 hinta on 165 euroa (alv 0 %). Tilaa omasi ja tee sävyvalinnasta jälleen astetta helpompaa.

cora Viuhkat

Pin It on Pinterest