Uudet Selemix Direct Pro -sideaineet ovat nyt täällä

Esittelyssä Selemix Direct Pro

Selemix Direct Pro on uusi kaksikomponenttisten akryylipintamaalien sarja, joka mahdollistaa suoran levityksen monenlaisille alustoille ilman pohjamaalin tarvetta. Nopeamman prosessin ja vähentyneiden ruiskutuskertojen ansiosta syntyy säästö energiakulutuksessa ja työajassa. Kestävien ja suojaavien ominaisuuksiensa ansiosta Direct Pro soveltuu suoraan useille erilaisille pinnoille, esimerkiksi teräkselle, alumiinille ja maalattujen pintojen päälle.

Viime keväänä lanseeratun täyskiiltävän sideaineen (7–159) lisäksi lanseerataan nyt puolikiiltävät (7-158 ja 7-157) ja satiiniset (7-156 ja 7-155) ja puolimattaiset sideaineet (7-154 ja 7-153), jotka mahdollistavat tuotteen monipuolisemman käytön. Uusien sideaineiden kanssa voit käyttää samoja kovetteita kuin täyskiiltävän version kanssa.

Selemix Direct Prolla suojaat teräsrakenteet korroosiolta ja näin varmistat, että tuotteesi näyttävät hyvältä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Tuotteilla saavutetaan C5-M -korroosioluokka 140 mikronin kuivakalvon paksuudella.

Matan ja puolikiiltävän sideaineen ansiosta päästään jäljittelemään esimerkiksi kuorma-autojen alustavalmistajien kiiltoastetta. Tuote soveltuu erinomaisesti maatalouskoneissa, kaivureissa ja rakennustarvikkeissa sekä muissa teollisuuden maalausprosesseissa määriteltyihin ja koko ajan kasvaviin laatuvaatimuksiin.

Selemix on erinomainen ratkaisu Krs Autolackille

Krs Autolack Oy on Kristiinankaupungissa toimiva vauriokorjaamo, jonka omistavat Jari Pohjonen ja Marcus Skogman. Automaalaamotoiminta on aloitettu samoissa tiloissa 1980-luvulla, jolloin yrittäjinä toimivat Marcuksen vanhemmat. Marcus aloitti työskentelyn 2000-luvun alussa. Tällä hetkellä omistajien Jarin ja Marcuksen lisäksi yrityksessä on kaksi työntekijää.

Krs Autolack Oy:llä on laaja palveluvalikoima: vauriokorjaus, raskaskalusto- ja kappaletavaramaalaus, venemaalaus, raepuhallukset ja hinauspalvelut. Selemixin monipuolinen tuotelinja sopii erinomaisesti Krs Autolackin maalaustarpeisiin, esimerkiksi juuri raskaskaluston, kappaletavaroiden ja veneiden maalaamiseen. Näissä kohteissa Selemix takaa hyvän sävytarkkuuden ja nopeat menetelmät.

Marcus ja Jari valitsivat Cora Refinishin maalintoimittajaksi, koska toimitamme PPG:n laadukkaat Envirobase– ja Selemix-tuotteet.

Vasemmalla Marcus Skogman, oikealla Jari Pohjonen

Muita tärkeitä asioita valinnassa oli erinomaisen sujuva asiakaspalvelu ja täyden palvelun toimittaja.

Krs Autolack tavoittelee kasvua ja toiminnan kehittämistä, missä Cora Refinish on vahvasti mukana. Krs Autolackin Jari ja Marcus vastaavat alan kovaan kilpailuun laadulla ja vankalla ammattitaidolla. He palvelevat asiakkaita suomeksi ja ruotsiksi.

Hanki omat Selemix-tuotteet, ota meihin yhteyttä!

Pin It on Pinterest