PPG ENVIROBASE® -evoluutio

Kun PPG astui MoonWalkinTM kanssa maalien sekoittamisen uuteen aikakauteen, pohti yritys samalla Envirobase High Performance -tuotelinjan ominaisuuksia, etuja ja kehitystä.

PPG:llä ollaan ylpeitä yrityksen roolista vauriokorjauksen  innovaattorina. Vuonna 1999 PPG oli maailman ensimmäinen pinnoitevalmistaja, joka otti käyttöönsä alhaisen VOC-pitoisuuden omaavan vesiohenteisen värimassan, Envirobasen.

Nyt sen toinen sukupolvi, PPG Envirobase High Performance on edelleen maailmanlaajuinen markkinajohtaja, johon luottaa yli  30 000 maalaamoa. PPG rakensi tälle vahvalle perustalle ja lanseerasi vuonna 2019 MoonWalk-väriensekoituskoneen. Nämä teknologiat asettavat yhdessä uuden  standardin nopeudelle, laadulle ja väritäsmäävyydelle – varmistaen, että maalamoissa on kaikki mitä ne tarvitsevat pysyäkseen huipulla.

Envirobase ylitti lainsäädännön vaatimukset keskittyen alusta alkaen laatuun ja suorituskykyyn. Ajatuksena oli rakentaa maaliteknologia, joka on vakaa, helposti levittyvä ja väritehokas.

Andrea Giunta, joka toimii tällä hetkellä PPG:n globaalina teknisenä johtajana, vastasi  PPG Envirobasen ensimmäisestä käyttöönotosta yli 20 vuotta sitten.

Hän  muistaa tuotekehitysprosessin edelleen kuin eilisen:

’Kysyntä markkinoilla oli tietenkin jo olemassa erityisesti Euroopassa, jossa voimaan oli tulossa uusi VOC-yhdisteitä koskeva lainsäädäntö, johon meidän oli vastattava’, Andrea kertoo.

Andrea jatkaa: ’Pidän Envirobase High Performancea erittäin dynaamisena tuotteena, koska lisäämme sen sävyominaisuuksia jatkuvasti. Jatkamme tärkeimpien pigmenttien lisäämistä varmistaaksemme maalaamoille kaikki tarvittavat sävyt’.

Pin It on Pinterest