Mitä jos voisimme korvata
pistoolit vain yhdellä?

Kevyt ja helppokäyttöinen 3M™ Performance maaliruisku on monipuolinen: painesäiliö-versio on teollisuusmaalaukseen, mutta yläsäiliö automaalaukseen. Maaliruisku on valmistettu iskunkestävästä komposiittimateriaalista ja on yksi alan kevyimmistä maaliruiskuista sekä riittävän kestävä vaativiin olosuhteisiin. Sen mukautuva rakenne mahdollistaa ruiskuttamisen painesäiliöastiasta tai yläsäiliöstä. Vaihdettavien suuttimien koot 1.1–2.0 mahdollistavat useiden erilaisten pinnoitteiden ruiskuttamisen.

Tarkkuutta ja tehokkuutta työskentelyyn

3M™ Performance maaliruisku muunneltava rakenne antaa teknikoille mahdollisuuden käyttää paineistettua lähdettä tai yläsäiliötä. Spot Repair -korjauksissa ja pienillä alueilla voit vaihtaa maaliruiskun käyttämään 3M™ PPS™ 2.0-sarjan maalinsekoitusjärjestelmää ja valita sopivan astiakoon vastaamaan työn kokoa ja viimeistelyä. Yksinkertainen innovatiivinen rakenne varmistaa, että kunnossapidettäviä osia on vähemmän.

Yhdellä ruiskulla todellakin pärjää

3M™ Performance maaliruiskun nopeasti vaihdettavien suutinten ansiosta maali ei koskaan kulje maaliruiskun läpi. Puhdistaminen on yksinkertaista; vain neulan kärjen pyyhkiminen ja suutinpään vaihtaminen, joka tarkoittaa, että maaliruiskua ei tarvitse purkaa tai upottaa liuottimeen. Saat uutta vastaavan maaliruiskun jokaisella kerralla, kun asennat uuden suuttimen. 3M™ Performance suutinpäiden koot 1.1–2.0 mahdollistavat erilaisten pinnoitteiden ruiskuttamisen pintamaaleista ja pohjusteista jopa liimoihin.

3M™ Performance Maaliruiskun rakenne

Pin It on Pinterest