Maalaamon ja korikorjaamon Herkules-nostimet

Ammattilaisten käyttöön kehitetyt ergonomiset, turvalliset ja kestävät Herkules-nostimet vastaavat käyttäjien kovimpiinkin vaatimuksiin

Nostimet perustuvat pneumaattiseen nostotekniikkaan ja toimivat paineilmalla, eivätkä tarvitse lainkaan sähköä. Paineilman käyttö takaa nostimen puhtaan, luotettavan ja lähes huoltovapaan toiminnan.

Lähes 85 % auton korjaustöistä joudutaan tekemään hyvin hankalissa työskentelyasennoissa. Väsymisen lisäksi huono asento voi aiheuttaa pitkäaikaisia terveyshaittoja. Nostin mahdollistaa työskentelyn turvallisesti pystyasennossa, joka lisää työtehoa ja varmistaa paremman laadun hyvän näkyvyyden ansiosta.

Herkules-nostimet ovat silikonivapaita, korkealaatuisia ja kestäviä, ja niissä on portaaton korkeuden säätö. Käyttäjät arvostavat nosturien huoltovapautta ja helppokäyttöisyyttä sekä nopeaa ja helppoa asennusta.

HLS 3213 AirgoMatic eroaa HLS 1200 Duosta isommalla nostokyvyllä. Duossa nostokyky on 2,5 tonnia ja AirgoMaticissa 3,2 tonnia. HLS 3213 AirgoMatic soveltuu erityisesti painaville kohteille.

HLS 1200 Duo

Kahden nostojärjestelmän saumaton yhdistelmä 2,5 tonnin nostokyvyllä

Korjaamo- ja maalaamonostin kaikkiin tarpeisiin. Ajoneuvo voidaan nostaa renkaista tai nostokäpälillä jättäen renkaat vapaasti ilmaan. Nostokorkeus on 930 millimetriä.

Taittuvien ajosiltojen ja nostimen kanssa samassa tasossa olevien ramppien ansiosta työskentely on sujuvaa. Näkyvyys auton alle on hyvä ja työskentelykorkeus portaattomasti säädettävissä. Säädettävien nostokäpälien avulla myös erittäin matalien ajoneuvojen nostaminen on ongelmatonta. 

Nostimen asentaminen on yksinkertaista. Lattia-ankkureiden kiinnityksen jälkeen laite on valmis käyttöön.

HLS 3213 AirgoMatic

Maalaamo- ja korjaamonostin 3,2 tonnin nostokyvyllä

Tehokas ja kompakti AirgoMatic 3213 soveltuu lähes kaikkien tavanomaisten ajoneuvojen nostamiseen. Sen nostokorkeus on 1300 millimetriä. Tilaa säästyy nostimen vain 110 millimetriä korkean kannatinpalkkijärjestelmän ansiosta.

Myös ajorampit ovat suhteellisen lyhyet. Upotettuna asennettava malli on saatavilla CE-pysäytyksellä, jolloin nostoalusta pysähtyy automaattisesti ennen laskun loppua. Nostin on yksinkertainen asentaa ja sen käyttökustannukset ovat pienet.

Pin It on Pinterest