Delfleet One F8650 -kirkaslakka on korvannut F3913-tuotteen

Huippulaatua maalaustehtäviin uudella kirkaslakalla

Delfleet F3913 kirkaslakan tuotanto on päättynyt ja sitä ei ole enää saatavilla. Korvaava tuote on Delfleet One F8650 -kirkaslakka. Premium-kirkaslakka on suunniteltu erityisesti raskaan kuljetuskaluston päällirakenteiden täydelliseen viimeistelyyn ja lopputulokseen.  

Kirkaslakka on ammattimainen, luotettava ja tehokas ratkaisu kaikenlaisiin huippulaatua vaativiin maalaustehtäviin. Lakan kehitystyössä on käytetty vain viimeisintä teknologiaa ja parhaita raaka-aineita.

Hyvän tasoittuvuuden vuoksi tuote soveltuu laajojen pintojen lakkauksiin. Sillä on erinomainen kiilto ja lakkaa on helppo käyttää. Lakan pitkä aukioloaika antaa maalarille aikaa maalaustyön laadukkaaseen suorittamiseen: saadaan täydellinen lopputulos, jossa ei ole jälkityöstön tarvetta, eli sumurajojen kiillotusta. Tuote kuivuu nopeasti: vain 60 °C ja 30 min – täydellinen kiilto nyt ja jatkossa.

Delfleet One F8650

  • Hyvä tasoittuvuus – maalaa huoletta suuria pinta-aloja                          
  • Helppokäyttöisyys – keskity ruiskuttamiseen
  • Erinomainen kiilto  – täydellinen lopputulos          
  • Sumurajojen sulaminen  – ei jälkityöstöä
  • Monipuolisuus – vaikuta kuivumisaikaan eri ohenteilla

Varaston investoinnit ovat pieniä lakan kanssa: sen kanssa sopivat samat kovettajat ja ohenteet kuin Delfleet One High Performance F8000 -sideaineessa. Uusi kirkaslakka sopii vesi- ja liuotinpohjaisten värimassojen päälle. Se on yhteensopiva vanhojen Delfleet-tuotteiden F3113 sekä Delfleet One F8000 ja F8080 -sideaineiden viimeistelyssä.

Pin It on Pinterest