Coralta täysin räätälöidyt maalaamotilat

Tehokkaissa ja ergonomisissa maalaamotiloissa on mukavaa ja turvallista työskennellä.

Toteutamme kaikki maalaamoprojektit kumppaneidemme tarpeiden mukaan räätälöityinä, usein kokonaisratkaisuina sisältäen tilat ja laitteet. Maalaamon käyttöasteen ja käyttötarpeiden mukaan voidaan hyödyntää laajaa valikoimaamme, josta kaikille löytyvät sopivat tuotteet.

Koronan jälkeinen aikakausi on pitänyt Coran kone- ja laitepuolen asiantuntijat kiireisinä: alalla uskalletaan taas investoida ja luottaa tulevaisuuteen.

Uusimmassa maalaamolaiteprojektissa USI Italian valmistama kolmen autopaikan esikäsittelytila Synchro on levennetty nelipaikkaiseksi esikäsittelytilaksi.

Huippuvarustellut tilat

Esikäsittelytilan kaikilla autopaikoilla on työergonomiaa parantavat paineilmatoimiset Herkules-nostimet. Kohteessa toinen USI Italian Chronotech-maalauskammioista on myös varustettu Herkuleksen nostimella.

Esikäsittelytilassa kuivausprosessia tehostaa IRT:n valmistama, kaikille autopaikoille liikkuva, 4–20 PC-Auto -kiskokuivain, joka tekee työskentelystä nopeaa ja energiatehokasta. Lisäksi jokaisella työskentelypaikalla Mavelin valmistamat sähkö- ja paineilmakelat helpottavat työskentelyä.

Ruiskunpesuhuone on varustettu Dresterin Dynamic Triple -järjestelmällä, eli pesurin, tislaimen ja siirtopumpun yhdistelmällä. Näitä täydentävät vielä saman valmistajan kehittämät Waste Management -jätteenkäsittelypisteet.

Kaikki saman katon alta

Maalaamotilat vaativat jatkuvaa huoltoa, jotta ne pysyvät siisteinä ja turvallisina. Meiltä saat kaiken maalauskammion suodattimista kausihuoltoon ja muuhun ylläpitoon. Laitteet ja tarvikkeet ovat huipputasoisia. Myös kaikki varaosat ja kuluvat osat laitteisiin löytyvät meiltä.

Suunnitteletko uusia maalaamon tiloja tai laitteita? Olethan minuun yhteydessä:

Jasse Karuma 050 4646755 jasse.karuma@corarefinish.fi

Pin It on Pinterest