Pääkirjoitus 1/23

2

;

Laadukkaat kumppanit

;

3

;

Ajankohtaista

;

4

;

Coran kevään webinaarit

;

5

;

Kaikki muovinkorjaukseen kampanjahinnoin

;

6

;

Ajoneuvojen tutkille yhteensopivat sävyt
ovat saatavilla nyt PaintManagerissa

;

7

;

Kolarikorjaukseen uusi ja nopea tapa valita oikea väri – ilman erikoisosaamista

;

8

;

Cora tutustuu Finixan tuoteuutuuksiin

;

10

;

Läpinäkyvyyttä korjausprosessiin

;

11

;

Loimaan Laatuauto panostaa
tulevaisuuteen ProcessManager-käyttäjänä

;

12

;

Celette BATPRO vastaa nykypäivän tarpeisiin vauriokorjaamoissa

;

13

;

Laitekuvastomme on ladattavissa nyt

;

14

;

Coran suosikit energiansäästöön

;

16

;

Automaattinen värinsekoituskone PPG MoonWalk – sekoitushuoneen paras
työkalu

;

Laadukkaat kumppanit

Vuosi alkaa haastavissa merkeissä niin logistiikassa kuin toimitusvarmuudessakin. Tässä hetkessä olemme entistä kiitollisempia hyvistä päämiessuhteistamme.

Cora-yhtiöiden toiminta käynnistyi yli 40 vuotta sitten. Olemme monen yhteistyökumppanimme kanssa taivaltaneet matkaa jo vuosikymmeniä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja seuraamme toimitusvarmuuttamme sekä tuote- että tärkeysryhmittäin, ja tällä tavalla toimien, varmistamme laadukkaan palvelutason jatkossakin.

Vuonna 2022 saavuttamamme ISO9001-laatusertifioinnin yksi peruste olikin toimitusvarmuutemme seuranta ja ylläpitäminen. Vuonna 2022 toimintavarmuutemme oli yli 97 prosenttia, mistä kuuluu iso kiitos päämiehillemme. Se on myös osoitus hyvin toteutetuista logistiikkapalveluista ja oikea-aikaisista tuotehankinnoista.

Kun asiakaskuntamme saa tarvitsemansa tuotteet ja palvelut oikeaan aikaan ja oikean määräisinä, tyytyväisyys yhteistyöhömme kasvaa. Tämä on ollut ja on keskeisempiä toimintamme tavoitteita myös tänä vuonna.

Edustamme alan johtavia tuote- ja laitevalmistajia, ja päämiessuhteemme ovat erinomaiset. Näin pystymme varmistamaan ajantasaisen alan tietotaidon jakamisen myös asiakaskuntamme käyttöön.

Ala kehittyy ripeällä tahdilla, ja me sen mukana. Uudistamme ja kehitämme palvelukonseptiamme ja jatkamme digitalisaation tiellä nykyaikaistamalla toimintojamme myös vuoden 2023 aikana, unohtamatta henkilökohtaista yhteydenpitoa. Seuraa viestintäämme ja anna meille myös palautetta, sillä näin kehitämme parhaiten toimintaamme toivomaanne suuntaan.

Menestystä kevääseen

Tom Sandell
Toimitusjohtaja

Pin It on Pinterest