Henkilöstön Selemix-koulutus

Coran henkilöstö pitää tärkeänä jatkuvaa koulutusta, jotta uusien ja uudistuvien tuotteiden tieto on jatkuvasti ajan tasalla. Tällä kertaa teknikkomme kertasivat yhdessä kevyen teollisuuden uusimpia Selemix-tuotteita ja niiden tietotaitoja PPG:n Stig Hokstadin johdolla.

Selemix Direct Pron ominaisuudet vakuuttivat jälleen kerran

Saimme loistavia vinkkejä ja lisätietoja Selemix Direct Pron ominaisuuksista. Lähes kaikille alustoille sopivilla Direct Pro -tuotteella saavutetaan erinomainen korroosionesto alhaisilla kalvoilla. Kertasimme myös teoriaa maalilinjasta ja erityisesti ohenteiden ja kovetteiden valintaa.

Tilaisuus huipentui Selemix Direct Pron testimaalaukseen puolikiiltävällä punaisen sävyllä. Auton peltiosat riittivät teknikoiden testiin, vaikka henkilöauton pinnalle tuotetta ei ole suunnattu.

Selemix Direct Prolla aina täydellinen pinta.

Selemix Direct Pro tuotteissa on korkea kuiva-ainepitoisuus, ja tiivistetyt pastat varmistavat loistavan peittokyvyn jo ohuilla kalvoilla. Myös kemikaalin kestävyys on loistava.


”UV-kesto tuotteella on erinomainen, jopa 1 000 tuntia. Se on teollisuusmaaliksi erittäin hyvä lukema”, myyntipäällikkö Terhi Heininen toteaa.


Tuote on myös erittäin energiaystävällinen: 50 °C lämpötilassa 100 µm maalikalvon kuivuminen kestää noin 30 minuuttia (käsittelykuiva). Ilman uunia maalin kuivuminen kestää noin 5 tuntia, kun käytetään nopeaa kovetetta.

Ympäristöystävällinen Selemix Aqua kiinnostaa yhä enemmän


Vesiohenteisella Selemix Aqualla testattiin erilaisia maalaustekniikoita. Testeissä jopa ruiskutettiin tahallaan väärin, jotta nähtiin, miten estetään tekstuurisen pinnan syntyminen. Koemaalauksessa testattiin korkeakiiltoinen vaaleanpunainen sävy.

Vesiohenteisen Selemix Aquan ruiskutusta.


Pelkällä vesijohtovedellä ohennettavalla Selemix Aqualla saavutetaan korkea korroosionkestävyys ympäristöystävällisesti VOC-päästöjen jäädessä hyvin alhaisiksi. Kalvonpaksuudella 120 µm päästään jopa C5M-luokkaan.

Coran teknikot loivat maalauskammiolle uuden punertavan ilmeen.

Miksi Selemix-tuotteet?

  • Yksi tuote kaikkeen maalaukseen – monipuoliset sideaineet
  • Säästä aikaa, energiaa ja materiaalia – nopea kuivuminen, ei pohjamaalin tarvetta
  • Loistava kestävyys – tuotteesi korroosioluokka kohoaa jopa C5M-luokkaan.

Otathan minuun yhteyttä teollisuusmaaliasioissa:
Terhi Heininen • 050 375 6491 • terhi.heininen@corarefinish.fi

Pin It on Pinterest