Tulevat MoonWalk käyttäjät

Automaalaamo Hannu Heinonen Oy on vuonna 1997 Hannu Heinosen perustama yritys Laitilassa. Yritys työllistää 3 maalaria ja autojen läpimenomäärä on noin 600 autoa vuodessa. Määrä on pysynyt samana viime vuosina. Yrityksen tärkeimpiä asiakasryhmiä ovat vakuutusyhtiöt. Hannu Heinosen tavoite on pysyä tiiviisti mukana alan kehityksessä ja uusissa korjausmenetelmissä. Alan kilpailun aallonharjalla pysymisen tukena heillä ovat nykyaikaiset ja toimivat tuotteet sekä työntekijöiden korkea ammattitaito, josta Hannu on erittäin ylpeä.

Juuri käyttöön otettu RapidMatchGo värimittari hankittiin helpottamaan ja nopeuttamaan sävyvalintaa.  Tehokkuuden ja korkean laadun ylläpitämiseen hankittiin yritykseen laadukas ja innovatiivinen MoonWalk– väriensekoituskone. Koneen hankintaan vakuutti sen tuoma ajansäästö maalarien työaikaan, työskentelyn helpottuminen ja väritarkka automaattinen sekoitusprosessi.

Kiitosta saa myös Cora Refinish Oy:n osaavat tekijät ja vuosia käytössä olleet laadukkaat PPG-tuotteet: ”Reilun kymmenen vuoden yhteistyö on toiminut moitteettomasti Cora Refinish Oy:n kanssa. Palvelu ja tekninen neuvonta on nopeaa”

Kuvassa vasemmalta Marko Paasonen, Mika Poskiparta ja Helena Toivo.

EMS Autoväri Oy on Mika Poskiparran vuonna 2006 perustama kolarikorjaamo Tampereen Nekalassa. Yritys aloitti toimintansa Sammonkadulla Tampereen Kalevassa. Töiden lisääntyessä yritys muutti isompiin tiloihin Tampereen Nekalaan vuonna 2014. Yritys työllistää tällä hetkellä 4 henkilöä ja läpimeno vuodessa on 350-400 työtä.

Vuonna 2019 yritys valitsi maalitoimittajakseen Cora Refinish Oy:n ja PPG:n laadukkaat tuotteet ja tehosti toimintatapaansa. Töiden läpimeno on kasvanut, ja materiaalimenekki vähentynyt, toteaa yrittäjä Mika Poskiparta.

Yrityksen asiakaskuntaa ovat vakuutusyhtiöt, autoliikkeet, yksitysiautoilijat ja alihankintatyöt muille maalaamoille. Henkilökunnalta löytyy maalarimestarin tutkinto ja ammattitaitoa useammalta vuosikymmeneltä. Mika Poskiparta toteaakin, että menestyksen avaimina ovat olleet hyvät ja toimivat tuotteet sekä tehokkaat toimintatavat. ’Olen erittäin ylpeä yrityksemme hyvästä asiakaspalvelusta, jokainen asiakas on ihminen’ sanoo Mika

Yrityksen tavoitteena on olla kehityksen kärjessä, ja tulevaisuuteen on panostettu; automaattinen MoonWalk väriensekoituskone saapuu elokuun lopulla maalaamoon. Syitä koneen hankkimiseen oli monia, esimerkiksi ajansäästö, sekoitustarkkuus ja materiaalisäästö. Koneen avulla pystytään tekemään pieniäkin määriä maalia, joten maali – ja muovijätettä ei synny niin paljon, ollen näin myös ekologisempi valinta. Tavoitteena väritarkkuuden ja työtehon lisäys. Toiminnan kehittymistä seurataan ProsessManager tuotannonohjausjärjestelmällä. Mika kokee, että alalla laatuvaatimukset ovat korostuneet, tällöin tarkkuus ja hyvät materiaalit ovat tärkeässä asemassa. Tulevaisuuden suunnitelmissa siintää uudet tuotantotilat.

’Coran kanssa henkilökemiat toimivat, ja homma pyörii yksinkertaisesti ProcessManagerin kanssa hyvillä tuotteilla’ – toteaa Mika.

Pin It on Pinterest