JanGlas Oy valitsee värin PPG:n uusilla värityökaluilla

Jan-Peter Rekola tutustumassa uusiin värityökaluihin

Kumppanimme JanGlas Oy on PPG LINQ -järjestelmän uusi tyytyväinen käyttäjä.  Yritys on vuonna 1998 perustettu täyden palvelun autotalo Tampereella. JanGlasin toimialana ovat vauriokorjaus ja -maalaus sekä tuulilasien korjaus ja vaihtaminen.

Yrityksen toimitusjohtaja Jan-Peter Rekola tietää, että on tärkeätä kehittää toimintaa jatkuvasti. Uuteen on tartuttava.

Värin valinta ja tunnistaminen täysin digitaalisesti PPG DigiMatch -värikameran ja PPG VisualizID -ohjelmiston avulla yli 70 000 värikaavaa hyödyntäen vakuuttivat Jan-Peter Rekolan, ja hän päätti hankkia järjestelmän.

”PPG LINQ on yksi parhaista hankinnoista JanGlasin historiassa”

Toimitusjohtaja Jan-Peter Rekola, JanGlas Oy

Rekola kertoo, että käyttökokemukset ovat olleet erinomaisia: värien valinta on helpottunut vertailemalla kaavoja realistisesti eri valaistusolosuhteissa ja eri kulmissa, häivytysmaalaustarve pienentynyt, eikä värimallinäytteitä ole tarvinnut tehdä. Nämä säästävät aikaa, ja työt sujuvat jouheasti.

Helppous on tervetullutta

Yksi tärkeä muutos vauriokorjaamon työmenetelmään on tapahtunut: nykyään töiden vastaanotossa kuvataan maalaamotyöt PPG DigiMatch -värikameralla samalla kun otetaan työt vastaan. Näin toimiessa värin haku on jo valmiina, ennen kuin ryhdytään maalaamaan. Värin valinta sujuu helposti ja nopeasti.

Pin It on Pinterest