Astu Minconin uuteen maalauskammioon

Mincon Group plc on maailmanlaajuinen suunnitteluyritys, joka on erikoistunut kallionporaustyökalujen suunnitteluun, kehittämiseen, valmistukseen ja huoltoon erilaisin sovelluksin. Heidän valmistamiaan DTH-vasaroita, rengas- ja pilottiteriä käytetään ympäri maailmaa poraamaan maaperään reikiä, joiden koko vaihtelee 10 cm -1,5 m välillä. Mincon haluaa kehittää koko porausalaa tehden siitä tehokkaampaa ja turvallisempaa jopa herkästi häiriintyvissä maaperissä. Minconin juuret ulottuvat Irlantiin 40 vuoden taakse.

Löysimme kumppanin autoalan ulkopuolelta

Coran kumppani Mincon Nordic on osa Mincon Groupia. Mincon on loistava esimerkki siitä, että Coran kattava maali-, laite- ja ratkaisuvalikoima soveltuu autoalan lisäksi paljon muuhunkin. Suomessa Ylöjärvellä sijaitseva toimipiste valmistaa maan- ja kallionporaustyökaluja ja maalaa niitä uudessa Coran toimittamassa ja asentamassa USI Italian maalauskammiossa.

Olimme mukana suunnittelemassa yhdessä Mincon Nordicin johtoportaan kanssa tehokkaampaa ja siistimpää maalaamotoimintaa. Asiakkaan tarpeiden ja tilojen mittausten, sekä suunnittelun jälkeen rakensimme Ylöjärvelle USI Energo SDD -maalauskammion.

Tehokkaaseen työskentelyyn suunniteltu pohja

Automaalauskammiosta kokonsa puolesta poikkeavan, teollisuuteen sopivan maalauskammion toteutimme tiloja hyödyntäen L-kirjaimen mallisen kokoonpanon.. Näin mahdollistimme tilan tehokkaan käytön ja maksimaalisen maalauskammion pituuden ilmanvaihtokoneiden sijaitessa takasivulla poikittain.

Maalauskammioiden suunnittelussa tarvitaan erinomaista ammattitaitoa.

Coran asiantuntijat esittelevät aina yksityiskohtaiset tekniset piirustukset suunnitellusta kokonaisuudesta.

Maalauskammio varustettuna huippuvälineillä

Tuloilmakanavan alle saimme vielä toteutettua maalien sekoitushuoneen ja ruiskunpesuhuoneen. Huoneet varustimme henkilöautomaalaamoista jo vakiintuneilla varusteilla. Hedsonin Herkules LT -sekoituspöytä ja Drester-maaliruiskupesuri yhdistettynä RDX-pumpulla tinneritislaimeen on varmasti toimiva yhdistelmä maalaamoon kuin maalaamoon.

Cora tarjoaa aina kokonaisvaltaiset ratkaisut asiakkailleen ja räätälöi jokaisen maalauskammion sekä välineet yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Kun haluat kuulla, millainen sinulle sopiva ratkaisu voisi olla, ota yhteyttä meihin.

Pin It on Pinterest