CoraLed

CoraLED-valaistusratkaisut

Oikein mitoitettu valaistus automaalaamoihin ja -korjaamoihin

CoraLED poikkeaa värilämpötilaltaan tavanomaisista markkinoilla olevista LED-putkista. Se on tilauksesta valmistettava tuote, jonka valon väri on erityisesti maalaamoon soveltuva ja tuottaa tilaan optimivalaistuksen. CoraLED on maali- ja maalauskammiovalmistajien suosittelema LED-putki. 

Siirtyminen CoraLED-valaistukseen on vaivatonta. LED-valotekniikka takaa pitkän käyttöiän ja toimintavarmuuden. Alentuneet huoltokustannukset sekä energiansäästö ovat helposti laskettavissa Energiansäästölaskurin avulla. Laskurin voit ladata Coran nettisivuilta corarefinish.fi/tuotteet/maalaamon-tyotilat/ 

Coralta on mahdollista tilata myös kokonaisvaltainen viiden vuoden huoltosopimus. Tällöin vastaamme toimitetun valaistuksen toimivuudesta koko sopimuskauden ajan. LED-valaisuinvestoinnissa takaisinmaksuaika on erittäin lyhyt, joten huoltosopimus tuottaa kiinteistönomistajille ja -käyttäjille merkittäviä säästöjä jo voimassaoloaikanaan. Sopimuskokonaisuuteen voidaan tarvittaessa liittää myös rahoitusmahdollisuus, jolloin välittömät säästöt realisoituvat ilman kertainvestointia. 

Coran valikoimaan kuuluu lisäksi toimisto-, halli- ja korjaamotiloihin soveltuvia LED-putkia, jotka voidaan asentaa vanhojen loisteputkien tilalle. Vaihtoehtoina ovat myös kokonaiset LED-moduulit ja -syväsäteilijät, joilla tilaan voidaan tuottaa käyttötarkoituksen mukainen, parhaiten soveltuva valaistus.

Pin It on Pinterest